Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

LEER HOE JE TWIJFELS EN ONZEKERHEDEN AANPAKT
En weer vertrouwt op je innerlijke kompas

***
Duur: 40 minuten

Presentator: Meer Fennema

Meer is coach & trainer bij Ander Leven.
Daarnaast is Meer internationaal spreker en organisator van vrouwencirkels.
***
Onzekerheid is een gevoel van twijfel dat je hebt over jezelf of over de dingen die je doet. Het komt voort uit een laag zelfvertrouwen. Heb je weinig zelfvertrouwen, dan kan twijfel flink toeslaan. Dat is een heel vervelend gevoel dat ook nog eens veel stress oplevert. 
 
Voel je je vaak onzeker? Twijfel je aan wat je kunt? Hoe zit het met je gevoel van eigenwaarde? Iedereen heeft wel eens last van weinig zelfvertrouwen.
 
In dit webinar richt Meer Fennema, trainer en coach bij Ander Leven, zich op mensen die stress ervaren door onzekerheid en lage eigenwaarde.
 
Om voluit te kunnen leven, is het belangrijk om sterk en vol zelfvertrouwen te zijn. De kortste weg is de kracht van je (onbewuste) brein. Hoe heerlijk is de gedachte dat je jezelf weer waardeert, dat je goed genoeg bent, perfect bent zoals je bent. Dat je kunt stoppen met ondermijnende vergelijkingen en met blijheid, trots en vol zelfwaardering kunt kijken naar jezelf en anderen.
 
Leer en ervaar:
> Hoe stress werkt en wat de oorzaken zijn
> Hoe je omgaat met stress door onzekerheid
> Hoe je stress kunt leren herkennen én stoppen
> Wat de kracht is van je (onbewuste) brein en dat een leven in zelfvertrouwen aan je voeten ligt met de training het Alexander Concept
 
Je kunt tijdens het live webinar vragen stellen. We nemen het webinar ook op. Mocht je dus echt niet kunnen op de aangegeven tijd, meld je dan toch aan. Je krijgt na afloop een link naar de opname. Vragen stellen is dan echter niet meer mogelijk.
 
Schrijf je nu in om het webinar te kunnen volgen. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

Webinar gegeven door: 
Meer Fennema, coach & trainer Ander Leven 


Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar